Ajatuksia

Suhtautumisesi rahaan määrittää rahatilanteesi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Monilla meistä on vaikea ja monimutkainen suhde rahaan. Haluamme sitä, mutta samalla arvostelemme ihmisiä, kenellä on rahaa. Raha herättää voimakkaita tunteita ja tunteet saavat toimimaan epärationaalisesti. Tässä kirjoituksessa annan vinkkejä tuon tilanteen muuttamiseksi.

Luo suhde rahaan

Halusimmepa sitä tai emme, meillä kaikilla on jonkinlainen suhde rahaan. On meidän tehtävämme muokata tuosta suhteesta kaunis ja kukoistava.

Sinun on luotava rahaan arvostava, kaunis ja vastavuoroinen suhde. Raha menee toisen luokse, mikäli sinä et pidä hänestä tarpeeksi. Kuten vanha sanonta kuuluu; raha menee rahan luokse. Opettele suhtautumaan rahaan arvostavasti. Tässä maailmassa raha hallitsee ja on parempi opetella toimimaan sen kanssa kuin sitä vastaan.

Rikastumisen halu on todellisuudessa halua elää vapaampaa, yltäkylläisempää ja täydempää elämää. Kun ymmärrämme tämän, voimme muuttaa suhtautumisemme rikastumiseen. Et voi samaan aikaan arvostella ja saada. Ne ovat toisensa poissulkevia. Jos miellät rahaan negatiivisia asioita, ehkä lapsuuden kodissasi riideltiin usein rahasta tai sinulla on siitä muuten huonoja muistoja, estät itseäsi vaurastumasta. Sinun on muututtava, jos haluat muutosta elämääsi. Eikä raha ja vauraus ole poikkeus.

Vinkkejä:

  • Puhu rahasta arvostavasti. Näe se kaikki hyvä, mitä raha on tuonut elämääsi.
  • Opettele näkemään raha energiana tai olemuksena, jota sinun on kohdeltava hyvin.
  • Älä yritä väkisin hallita rahaa. Raha toimii täsmällisien universaalien lakien alaisuudessa ja sinä saat sitä, mitä annat.

Niin kauan kuin yrität käyttää väärin, hallita, manipuloida, varastaa tai mitä tahansa muuta vastaavaa, raha tulee pysymään loitolla sinusta. Raha haluaa hyvän ja rakastavan kodin. Tee sille kaunis, luotettava ja ja turvallinen paikka elämässäsi. Kun sinä huolehdit rahasta, jonakin päivänä se alkaa huolehtia sinusta.

Yleinen halu vaurastua ei riitä tuomaan rikkauksia elämääsi. Kaikilla on tuo sama halu ja kaikki olisivat valmiit ottamaan lottovoiton kohdalleen. Sinun on haluttava rahaa, rikkautta ja menestystä TODELLA, sillä vain siten osoitat, että olet valmis astumaan vaurauteen. Kaikki haluavat rahaa, toiset enemmän kuin toiset. Et rikastu vahingossa, sattumalta tai vain pienesti siitä unelmoimalla. Sinun on ymmärrettävä, että jos suhtaudut rahaan negatiivisesti ja torjuvasti, et koskaan tuo rikkautta elämääsi. Raha on todellisuudessa luottamuksen energiaa.

Kaikille on yltäkylläisesti

Meillä on tapana ajatella, että rahaa ja vaurautta ei olisi tarpeeksi. Tämä on hyvin vahingollinen uskomus, sillä jos uskot siihen – se on silloin totta kohdallasi. Kouluta mielesi pois haitallisista ajatusmalleista, jotka eivät pohjaudu rahan runsauteen ja riittävyyteen.

  • Rahaa on yltäkylläisesti kaikille. Se, joka väittää muuta ei tunne totuutta maailmankaikkeudesta. Maailmankaikkeus on äärettömän rikas.
  • Et saa arvostella tai tuomita muiden valintoja. Jos joku käyttää rahansa yksityislentokoneella lentelyyn, anna olla. Asia ei kuulu sinulle. Kaikki negatiiviset ajatukset ja sanat rahasta vahingoittavat vain sinun OMAA RAHATILANNETTASI.
  • Opi iloitsemaan kaikista tavoista, joita pitkin raha ja runsaus tulee elämääsi. Saitko lahjan? Runsaasti veronpalautuksia? Lahjoittiko joku sinulle jotakin, mitä olit aikeissa hankkia? Ole niistä kiitollinen!

Raha koskettaa kaikkia. Sitä on media ja keskustelupalstat pullollaan. Et ehkä pidä siitä, miltä julkinen taloudenhallinta tällä hetkellä näyttää, mutta voit oppia tulemaan toimeen sen kanssa. Tiedä, että kaikki negatiiviset ajatukset rahasta ja taloudesta ovat yksinkertaisesti turhia. Se, että valitat tilanteesta ei paranna tilannetta kuitenkaan. Voit aina muuttaa omaa tilannettasi ja suhtautumistasi rahaan.

Kun saat laskun tai maksat jostakin, miten toimit? Valitatko, kuinka kallista kaikki on vai suhtaudutko siihen kiitollisuudella sitä asiaa kohtaan, mitä olet maksamallasi rahalla saanut? Maksatko pois lainaasi, mutta sen kulut tuntuvat suurilta? Jos mitään lainanantajia ei olisi, suurin osa ihmisistä asuisi kaduilla ja joutuisi nopeasti vaikeuksiin tilanteiden muuttuessa. On tärkeää oppia näkemään kaikki se HYVÄ, mitä erilaiset rahaan liittyvät asiat elämääsi tuovat.

Sinun on oltava kiitollinen kaikesta, mikä liittyy rahaan eikä valittaminen voi koskaan tuoda sinulle enempää. Seuraavan kerran kun maksat laskua tai lainaasi ajattele hetki sitä, mitä olet tuolla rahalla saanut. Suhtautumisesi rahaan määrittelee sen, kuinka paljon sinulla tulee tulevaisuudessa olemaan. Kyseessä ei ole mikään pieni asia vaan olennaisesti rahatilanteeseesi vaikuttava teko.

Jos ajattelet, että miten rahatilanteellasi ja kiitollisuudella voisi olla jotakin yhteyttä, ajattele hetki seuraavaa: osakesalkun arvon kasvua kuvataan englannissa sanalla appreciation, jonka voi kääntää tarkoittavan arvonnousua ja arvostusta eli kiitollisuutta.

Jätä kommentti