Ajatuksia

Awakening

Pinterest LinkedIn Tumblr

Heräilin viime yönä varmaankin 15 kertaa. Yritin kuunnella erilaisia meditaatioita, mutta jokin valvotti minua. Sitten aloin saamaan elämääni koskevia oivalluksia ja päätin nousta sängystä neljän maissa. Olen kokenut aina suurimmat oivallukseni juuri aamuyöllä tai silloin, kun olen valvonut sängyssä ja joutunut väistämättä kuuntelemaan omia ajatuksiani. Tänään ei ollut tavallinen aamu. Minulla on samaan aikaan väsynyt, mutta selkeä olo. Jokin on pitänyt elämääni paikoillaan, mutta haluan nyt tehdä asiaan muutoksen. Haluan elää, niinkuin haluan.

Muutama vuosi Egyptissä on karistanut minusta pahimman suorittajan, mutta silti pidän elämästä, kun siinä on edes jonkinlaista säntillisyyttä. Ruokavalio ja elintavat kuuluvat siihen poikkeuksetta, sillä kehoni ja mieleni ilmoittavat yhteen ääneen mikäli olen syönyt liikaa tai liian ”sekavaa” ruokaa. Olen kertonut blogissani aiemmin noudattavani 70% raakavegaaniutta, mutta yritän silti kuunnella kehoani ja luulen, että tiedostan aika hyvin mitä minun milloinkin kuuluu syödä. Vaikka se sitten tarkoittaisi tavallisesta ruokavaliosta jotain täysin poikkeavaa. Kuten tänään aamulla, kun mieleeni tuli höyrytetyt kasvikset ja kuha.

// I probably woke up 15 times last night. I tried to listen to different meditations, but something was keeping me awake. Then I started having some insights about my life and decided to get out of bed at four. I’ve always experienced my greatest realizations in the early morning or when I’ve been awake in bed and inevitably had to listen to my own thoughts. Today was no ordinary morning. I feel tired but clear at the same time. Something has holding my life in place, but now I want to make a change. I want to live the way I want.

Olen yrittänyt miettiä, miten saisin kaksi eri blogia; toisen suomeksi ja toisen englanniksi, sillä nyt en pääse ihan täysin avautumaan tälle kirjoittamiselle ja blogini junnaa paikoillaan. Toisaalta sitten taas kaksi blogia työllistäisi vielä enemmän, jos kuvat ja muut pitäisi ladata kahteen kertaan. Vaikeaa.

En usko, että tämän aamuiset oivallukset ovat vielä ohi, joten en viitsi istua koneella tämän kauempaa.

// I’ve been trying to figure out how to get two different blogs; one in Finnish and the other in English, because now I can’t fully open up to this writing and my blog is stuck in place. On the other hand, two blogs would be even more busy if the pictures and others had to be uploaded twice. Hard.

I don’t think this morning’s realizations are over yet, so I don’t want to sit longer with laptop.

Jätä kommentti