Ajatuksia

Happiness is the way

Pinterest LinkedIn Tumblr

Etsimme kaikki onnea, myös sinä. Oletko löytänyt sen? Oletko voinut ottaa sen kiinni ja pitää itselläsi? Monet etsivät onnea maailmasta, mutta se ei koskaan voi löytyä sieltä. Se ei tule elämääsi rahan, hankintojen tai uuden rakkauden myötä. Mistä sitten?

Onnellisuus on asenne, joka on lähtöisin sisältäsi. Se on sisäinen uskomus siitä, että sinä olet onnellinen. Et voi ansaita tai menettää sitä, voit vain olla se. Mitä enemmän ajattelet, että sinun tulisi tehdä jotakin ulkoisessa maailmassa sen eteen, sitä kauempana se on sinusta. Et tarvitse uutta kotia tai kumppania, onnellisuus on jo sinussa. Tuot sen elämääsi valitsemalla sen.

Jos uskottelet itsellesi, että et voisi olla onnellinen koska olet vaikkapa sairas/jätetty/rahaton/työtön tai mitä tahansa muuta vastaavaa niin tiedä, ettei se ole totta. Jos se olisi totta niin kaikki tuon saman elämäntilanteen omaavat olisivat myös onnettomia, mutta niin ei kuitenkaan ole. Onnellisuus ei ole vain pieni hetki keskellä arkea – sen tulisi olla vallitseva olotilasi. Saavuttaaksesi sen, ymmärrä, että sinun ei tarvitse olla mitään enempää tai parempaa. Ei ole mitään muutettavaa, korjattavaa tai parannettavaa vaan onnellisuus kuuluu sinulle juuri nyt. Jokaisena elämäsi hetkenä.

Aseta aikomuksesi elää onnellista ja tyytyväistä elämää ja valitse se joka ainoa päivä elämässäsi.

// We are all looking for happiness, including you. Have you found it? Have you been able to catch it and keep it with yourself? Many look for happiness in the world, but it can never be found there. It will not come into your life with money, acquisitions or new love. Where then?

Happiness is an attitude that comes from within you. It is an inner belief that you are happy. You can’t earn it or lose it, you can only be it. The more you think you should do something in the external world for it, the further it is from you. You don’t need a new home or a partner, happiness is already in you. You bring it into your life by choosing it.

If you believe to yourself that you couldn’t be happy because you are, for example, sick/abandoned/moneyless/jobless or anything else like that, know that it’s not true. If that were true, then everyone with that same life situation would also be unhappy, but that’s not the case. Happiness is not just a small moment in the middle of everyday life – it should be your prevailing state of being. To achieve that, realize that you don’t need to be anything more or better. There is nothing to change, fix or improve, happiness belongs to you right now. Every moment of your life.

Set your intention to live a happy and contented life and choose it every single day of your life.

Jätä kommentti