Luonnollinen elämäntapa

Casual Outfit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vaatteissa tärkeää minulle on mukavuus, ulkonäkö, laatu ja käytännöllisyys. Minulla ei juurikaan ole ulkonäköpaineita vaan kuljen milloin missäkin vaatteissa. Täällä ulkonäkö tai sillä koreileminen ei ole aivan samassa mittakaavassa. Suomessa jopa lapset oppivat arvostelemaan toisiaan vaatteiden perusteella, mutta täällä asiat ovat siinä suhteessa paremmin. On ihan ok jos on jotkut vaatteet päällä, edes kenkiä ei yleensä tarvita.

Toteutan itsessäni kahta puolta jatkuvasti: sitä, joka haluaa näyttää huolitellulta ja siistiltä, ellei jopa menestyvältä, ja sitten toista puolta, jossa voin kulkea pellavakankaaseen kääriytyneenä, meikkaamattomana luonnonlapsena.

// In clothes, comfort, appearance, quality and practicality are important to me. I don’t have a lot of pressure to look good, I wear whatever clothes I want. Here the appearance is not quite on the same scale. In Finland even children learn to criticize each other based on their clothes, but things are better here. It’s okay if you have some clothes on, even shoes are usually not needed.

I show all the time two sides in myself: the one that wants to look neat and successful, and then the other side, where I can walk around as a natural child wrapped in a linen cloth, without make-up.

Jätä kommentti